ΕΣΠΑ επιδότησης 5000 ευρώ για eSHOP

ΕΣΠΑ Επιδότησης 5000 ευρώ για eSHOP

100% επιδότηση για τη δημιουργία e-shop μέσω ΕΣΠΑ Επιδότησης 5000 ευρώ για eSHOP

Καλύπτεται ποσό έως 5000 ευρώ

Μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

ΕΣΠΑ επιδότησης 5000 ευρώ για eSHOP

 

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ επιδότησης 5000 ευρώ για eSHOP με 100% επιδότηση και έως 5.000€ για τη δημιουργία e-shop αναμένεται να ενεργοποιηθεί σύντομα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης ΕΣΠΑ επιδότησης 5000 ευρώ για eSHOP θα αφορά υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες θα βοηθηθούν ώστε να αναπτύξουν ηλεκτρονικά καταστήματα προωθώντας με αυτόν τον τρόπο και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας, η συντριπτική πλειονότητα της οποίας αποτελείται από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Η χρηματοδότηση καλύπτει το 100% της δαπάνης για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και αναμένεται να αφορά αποκλειστικά τον κλάδο του λιανικού εμπορίου. Μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Το ποσό που πρόκειται να επιδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κατασκευή e-shop είναι 80.000.000€, εξαιρετικά υψηλό, γεγονός που μπορεί να δώσει τη δυνατότητα ψηφιακής αναβάθμισης σε τουλάχιστον 16.000 ιδιοκτήτες καταστημάτων.

ΕΣΠΑ επιδότησης 5000 ευρώ για eSHOP

Γιατί να φτιάξω e-shop με επιδότηση;

To e-shop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.

Φυσικά εσείς δεν πρέπει να δείτε την επιδότηση των 5000 ευρώ ως μια προσωρινή λύση για να αποκτήσετε e-shop και με σκοπό να επιβιώσει απλά η επιχείρηση σας. Πρέπει να το δείτε ως μια μοναδική ευκαιρία, να δοκιμάσετε κάτι νέο και να επεκτείνετε το δίκτυο πωλήσεων σας και σε ένα εναλλακτικό κανάλι πώλησης. Γιατί, σήμερα είναι ο Κορονοιός, αύριο μπορεί να είναι κάτι άλλο. Θα πρέπει ως επιχειρηματίας να είστε προετοιμασμένος για τις δύσκολες συνθήκες που θα αποτρέπουν τον πελάτη σας να φτάσει στο φυσικό σας κατάστημα.

 

Δείτε επίσης:

Επικοινωνήστε μαζί μας για το Project σας.

Για να βρούμε μαζί τη βέλτιστη λύση σχετικά με τις ανάγκες αλλά και τους στόχους σας σχεδιάζουμε, διαχειριζόμαστε και αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες εφαρμογές ιστού που σας ταιριάζουν. Κάνουμε όλη τη σκληρή δουλειά για σας.

Εμπνέουμε, δημιουργούμε και δημοσιεύουμε το web project σας.

Επικοινωνήστε Μαζί μας