Γιατι να φτιάξεις ενα e-shop

Διεύρυνση πελατολογίου

Από την στιγμή που η φυσική παρουσία του πελάτη σας  στο κατάστημα δεν είναι αναγκαία, το υποψήφιο πελατολόγιο μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικόμε τη βοήθεια της δύναμης του διαδικτύου  να εκμηδενίζει τις αποστάσεις.

Μείωση εξόδων – Αύξηση Πωλήσεων

Η έδρα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν έχει σημασία κι έτσι η επιχείρηση σας μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα μειώνοντας τα λειτουργικά της έξοδα (μίσθωμα ακινήτου, πάγια, προσωπικό κα). Θα έχετε την δυνατότητα να εργάζεστε ακόμα και απο το σπίτι.

Αδιάλειπτη λειτουργία

Σε αντίθεση με ένα φυσικό κατάστημα, το eshop είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο,7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο, με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων και του κέρδους μιας επιχείρησης χωρίς να υπάρχει  επιπλέον επιβάρυνση  στα λειτουργικά έξοδα όπως θα συνέβαινε με ένα φυσικό κατάστημα

Προβολή online

Ολοένα και περισσότεροι αγοραστές αναζητούν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν στο internet, κάνοντας έρευνα αγοράς, συγκρίνοντας τιμές και διαβάζοντας κριτικές. Ένα επιτυχημένο eshop εδραιώνει την επιχείρηση στον κόσμο του διαδικτύου, προσελκύοντας νέους πελάτες.

Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών

Όταν ένα eshop λειτουργεί σωστά, τότε η εξυπηρέτηση πελατών περνάει σε άλλο επίπεδο. Ο αγοραστής δεν χρειάζεται να μετακινηθεί ούτε καν να πάρει τηλέφωνο για να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Από την άνεση του προσωπικού του χώρου, μπορεί να ενημερωθεί για τα προϊόντα της επιχείρησης, να κάνει τις επιλογές του και να ολοκληρώσει οποιαδήποτε συναλλαγή online.

Το ζητάει η εποχή

Με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις να κερδίζουν έδαφος ολοταχώς, η δημιουργία ενός eshop εξασφαλίζει στην επιχείρηση μοναδικά πλεονεκτήματα και αυξάνει την κερδοφορία της κατακόρυφα.Μην φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι διάθεση, στρατηγική και αξιόπιστους συνεργάτες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *